Támogatni szeretném a Gézengúz Alapítvány Salgótarjáni Intézetét.

Posted By: Drexler Szilárd - csütörtök, november 28, 2019



Támogatni szeretném a Gézengúz Alapítvány Salgótarjáni Intézetét. Támogassuk közösen! Vásárolj egy nagyméretű vászonképet!
Az alapítvány küldetése, hogy felismerje és segítséget nyújtson a testi és szellemi fejlődésükben azoknak a gyermekeknek, akik a koraszülés okán vagy születéskori komplikáció következtében speciális terápiás támogatásra szorulnak.
Úgy érzem, megérdemlik a támogatást és a figyelmet. Lehetőségeim szerint most mindkettőt szeretném biztosítani a számukra.
Sokat fotózok, néha rossz képeket készítek, néha egy kicsit jobbakat, de mindig az a cél vezérelt, hogy megmutassam a világot másoknak. Éppen ezért a fényképeimet többnyire ismeretterjesztő anyagokban használtam fel. Soha nem vittem fotókat kiállításokra, nem vettem részt pályázatokon. Mostanság erre nem is lenne lehetőségem, mert tönkrement a számítógépem és hanyag archiváló vagyok...szóval csak néhány fényképem maradt meg nagy felbontásban.
Úgy döntöttem, hogy ezekből néhányat felhasználok a Gézengúz Alapítvány támogatására.
Amennyiben vásárolsz tőlem egy vagy több, 70x50 cm-es, vakkeretre feszített vászonképet, akkor 10000 forintot átutalok képenként a Gézengúz Alapítvány Salgótarjáni Intézetének támogatására. Egy fénykép nagyításának díja 9500 forint (Fotoplus Kft.), a kép ára pedig 19500 forint.
Így valójában közösen segítünk!
A vásárlásról számlát kapsz, és ha ez jelent valamit, a fotót sorszámozom és szignózom neked (ha nem jelent, akkor is).
A megrendeléseket december 15-ig várom a szilard.drexler(kukac)gmail.com e-mail címre. A tárgy sorba írd be: gézengúz
A képek átvehetők lesznek személyesen Salgótarjánban, vagy postázásra kerülnek.
A csomagolási díjat én állom, a postaköltséget a megrendelő fizeti.
Több fotót is válogattam, hogy megtaláld az irodádhoz, nappalidhoz illőt. Lehet, hogy van olyan is közöttük, ami rajtam kívül senkinek nem tetszik, de talán akad kedvedre való.
Nincs más dolgod, mint e-mailben elküldeni a fotó sorszámát és a kívánt darabszámot nekem. Írd meg a postázási és a számlázási címet is! E-mailben fogunk egyeztetni.
A beérkezett összeg támogatásra fordítható részét még karácsony előtt átutalom a Gézengúz Alapítványnak. Ez a lehetőség december 16-ig tart. A fotókat folyamatosan nagyíttatom és postázom öt-tíz rendelésenként. Az utolsó megrendelést december 16-án küldöm el, ezek postázása (átvétele) valószínűleg a két ünnep között történik majd.
Tudom, hogy ez egy bizalmi kérdés is, hiszen előre kérem az utalást, az Alapítvány helyi irodájában érdeklődhetsz együttműködésünkről.
Néhány fotót december 10-e után Eresztvényben, a Novohrad-Nógrád Geopark Eresztvényi Látogatóközpontjába is megvásárolhatsz.
Kiket is szeretnék támogatni?
A Gézengúz Alapítvány Salgótarjáni Intézete 2010-ben kezdte meg működését.
Célja a lehető legkorábbi felismerés és a hatékony, időben történő megsegítés azoknál a gyermekeknél, akik koraszülés okán vagy születéskori komplikáció következtében speciális terápiás támogatásra szorulnak. A Gézengúz Alapítvány - a felmerülő igényekre reflektálva- átfogó szemléletű családcentrikus ellátását igyekszik helyben biztosítani a Nógrád megyei családoknak.
Városközponti, meghitt, családias központjukban gyermekneurológiai rendelést valamint egyéni és csoportos terápiát nyújt az érintett vagy veszélyeztetett csecsemők és kisgyermekek számára. Kiegészítésképpen a Gagarin Tanuszodában Neuro-hidroterápiát is biztosít a családoknak. Fontosnak tartják -a sikeres korai intervenció érdekében- a családdal, hozzátartozókkal való szoros együttműködést, így kiemelt figyelmet fordítanak a gyermek körüli kapcsolatok támogatására, a család és gyermekút koordinálására is.
Szerteágazó kapcsolatrendszert sikerült kialakítaniuk a Nógrád megyei ellátó szervezetekkel, ezzel is biztosítva a lehető legteljesebb kora gyermekkori ellátást.
A támogatás a Gézengúz Alapítvány Salgótarjáni Intézetének működési költségeit segíti.
http://gezenguz.hu/salgotarjani-intezet/

Válassz fotókat itt:















0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © A mi vidékünk

Designed by Templatezy